Dags att anmäla sig till Bokkatalogen 2017!

10.08.2017 kl. 19:30
Anmälningsblanketten till Bokkatalogen och Helsingfors Bokmässa 2017 har just skickats till tidskrifterna. Deadline för anmälning till Bokkatalogen är 31.8. På Bokmässan kan man delta med gratisutdelning av tidskrifter i vår monter också utan anmälan. Men diskplatserna är redan nästan fullbokade.

 

Bokmässan i Helsingfors  26-29.10. 2017

Tidskrifterna fick redan i juni en möjlighet att förhandsboka en diskplats i vår monter på Bokmässan, med tanke på monterplaneringen. Elva tidskrifter bokade genast en plats, varav flera nya, vilket är glädjande. Några av dem som brukar vara på plats har ännu inte hört av sig. Den som ännu vill ha en egen diskplats bör anmäla om det omgående till undertecknad eftersom det finns bara en-två platser kvar.     

Deltagandet på de gemensamma tidskriftsborden, för utdelning av gratisexemplar, är som tidigare avgiftsfritt, medan diskplatserna liksom tidigare kostar 70 euro.

 

Bokkatalogen 2017

Bokkatalogen utkommer liksom ifjol redan i samband med Helsingfors Bokmässa. Upplagan blir liksom senaste år c. 130 000, och den distribueras som tidigare med HBL, VN, ÖN, ÅU och ÖP, förutom utdelningen på mässan, i samband med olika kulturevenemang, bibliotek, Arbis/MI m.fl. ställen. Katalogen finns också digitalt på www.bokkatalogen.fi 

Vi hoppas att tidskrifterna liksom tidigare deltar med en liten annons. De senaste åren har ett drygt 80-tal tidskrifter deltagit med annons. Format och pris som tidigare, dvs. 70 euro för annons med bild. Ifall ni vill delta, och inte har fått anmälningsblanketten, kontakta koodinatorn.

Deadline för inlämning av tidskriftsannonser till Bokkatalogen är 31.8.

hälsar

Thomas Rosenberg

tidskriftskoordinator

050 528 7171

koordinator@tidskrift.fi

 

Tidskriftsvärlden

tidskriftscentralen.fi »
samarbetsforum för finlandssvenska kulturtidskrifter

kultti.net »
samlingsplats för finländska kultur- och opinionstidskrifter

kulturtidskrifter.nu

företag som jobbar med spridning av kulturtidskrifter

tidskrift.nu »
samlingsplats för Sveriges kulturtidskrifter

tidskriftsbutiken.nu »
välförsedd tidskriftsbutik på nätet

tidningsbutiken.se »

prenumerationserbjudanden samlade på ett ställe

tidningstorget.se »
de flesta kommersiellt utgivna tidningar och tidskrifter i Sverige

Tidskrift.fi finansieras av


i samarbete med