76936_t.jpg

Workshop: branding av tidskrift

För att nå ut till läsaren och utvidga läsarkretsen behövs fungerande marknadsföring. Men hur når man bäst ut till sin målgrupp och hur skapar man ett varumärke som tidskrift?Läs mera »
75836_t.jpg

Tidskriftsannonser

Som resultat av Kampanjen ''Kolla vad jag läser och gissa vem jag är'' har vi tagit fram annonser för att marknadsföra Tidskrift.fi, men framför allt de finlandssvenska tidskrifterna.Läs mera »
75755_t.jpg

Kolla vad jag läser- vem är jag?

Vem gömmer sig bakom tidskrifterna? Kolla in filmklippen och ta reda på vilka tidskrifter som är populära bland sju finlandssvenska profiler.Läs mera »
75411_t.jpg

Brett utbud av berikande tidskrifter

Bokkatalogen 2020 innehåller förutom aktuell finlandssvensk litteratur även de finlandssvenska tidskrifterna. Förbundsarenan är stolt över att i Bokkatalogen kunna presentera 68 tidskrifter.Läs mera »
74423_t.jpg

Kurs i sociala medier

Jobbar du som tidskriftsredaktör eller med medlemstidningar? Vill du ha stöd i att öka synlighet och engagera din målgrupp via sociala medier?Läs mera »
73421_t.jpg

Skrivarklinik – handledning för tidskriftsredaktör

Arbetar du som tidskriftsredaktörer och behöver råd och handledning kring skrivandet? Kom med på skrivarklinik och få personlig handledning av en expert.Läs mera »