89764_t.jpg

Så här gör man en punktskriftstidskrift

Tidskrift.fi följde med när punktskriftsansvariga Tessa Bamberg och taltidningsredaktören Susanna Antell på Finlands Svenska Synskadade berättade hur man gör en tidskrift på punktskrift. Läs mera »
89738_t.jpg

Ständig balansgång för tvålandstidskriften Horisont

Tidskriften Horisont hör till de tidskrifter som i år sökt men inte beviljats stöd från Centret för konstfrämjande Taike. Tidskrift.fi har pratat med den ena ansvariga redaktören och utgivarföreningens verksamhetsledare om vad det här betyder för utgivningen av Horisont. Läs mera »
89678_t.jpg

Tidskrifterna är viktiga och populära bland finlandssvenskarna 

Finlandssvenska tidskrifter har en speciell plats i hjärtat hos många. De är inte bara en källa till information och underhållning, utan också en viktig del av identiteten för dem som talar svenska i Finland. Läs mera »
89471_t.jpg

God kommunikation är allt för Resonans nya redaktör

Tidskriften Resonans har ny redaktör. Victoria Palmgren tillträdde i januari och håller nu på att jobba in sig på Finlands svenska sång- och musikförbund.Läs mera »
89458_t.jpg

Se upp med momsen om du överväger digitalt nummer

Hör din tidskrift till dem som planerar att kanske ersätta en fysisk utgåva med en digital? Då kan det finnas skäl att tänka efter.Läs mera »
89428_t.jpg

Bibban i nya händer

20-årsjubilerande bibliotekstidskriften Bibban har ny chefredaktör. Monica Sandström tog över vid årsskiftet och planerar nu sitt andra nummer. Bibban är medlemstidning för Finlands svenska biblioteksförening.Läs mera »