86452_t.jpg

Kurs för tidskriftsredaktörer: bildtänk

Vill du som tidskriftsredaktör få stöd kring foton och bildtänk? Kom med på kurs och få verktyg för hur du bygger upp bra visuella helheter med hjälp av rätt val av bilder.Läs mera »
85781_t.jpg

Förbundsarenan rekryterar tidskriftsombud

Har du ett genuint intresse för tidskrifter? Vill du påverka tidskrifternas förutsättningar, utveckla samarbetslösningar och jobba med läsarundersökning, digitalisering och webbutgivning?Läs mera »
85649_t.jpg

Tidskriftshyllan på G18 ger smakprov på finlandssvenska tidskrifter

Sedan några månader tillbaka har besökare i SFV-huset G18 haft möjligheten att plocka åt sig gratis tidskriftsexemplar ur Tidskrift.fi:s egen tidskriftshylla. I hyllan finns ett brett utbud tidskrifter. Kom förbi och plocka med dig en favorit.Läs mera »
83027_t.jpg

Tidskriftsbarometern 2022: Finlandssvenska tidskrifter omsätter 10 miljoner i år

Tillsammans ger de finlandssvenska tidskrifterna ut 470 nummer per år. Tidskrifterna sysselsätter 180 personer på hel- eller deltid och engagerar dessutom ett stort antal frilansare. Det är för många dags att tänka om gällande betydelsen av tidskrifterna.Läs mera »
82224_t.jpg

Skrivarkurs för tidskriftsredaktörer

Vill du pigga upp och utveckla dina texter i ditt arbete som redaktör? Kom med på skrivarkurs för tidskriftsredaktörer tillsammans med kommunikationsexpert Linn Jung.Läs mera »
82045_t.jpg

Tidskriftsrundan 2022

Hur ser framtiden ut för de finlandssvenska tidskrifterna? Vilka är de största utmaningarna och behoven? Nu kartlägger Förbundsarenan tidskriftsverksamheten på svenska i Finland.Läs mera »