81210_t.jpg

Vill du hjälpa oss med en utredning kring de finlandssvenska tidskrifterna?

Förbundsarenan har sedan 2020 hållit i trådarna för tidskrift.fi med verksamhet till stöd för de finlandssvenska tidskrifterna. Nu söker vi en person som kan sammanställa en rapport på basen av en enkät.Läs mera »
80613_t.jpg

Tidskriftskurs: layout

Hur skapar man snygga visuella helheter som tilltalar läsaren? Hur kan man med enkla knep göra tidskriften mer stilren och visuellt tilltalande? Läs mera »
77202_t.jpg

Testa en tidskrift

Är du nyfiken på tidskrifter? Kampanjen Testa en tidskrift pågår denna vecka, den 12–18 april och erbjuder dig möjligheten att beställa ett provexemplar av en finlandssvensk tidskrift.Läs mera »
76936_t.jpg

Workshop: branding av tidskrift

För att nå ut till läsaren och utvidga läsarkretsen behövs fungerande marknadsföring. Men hur når man bäst ut till sin målgrupp och hur skapar man ett varumärke som tidskrift?Läs mera »
75836_t.jpg

Tidskriftsannonser

Som resultat av Kampanjen ''Kolla vad jag läser och gissa vem jag är'' har vi tagit fram annonser för att marknadsföra Tidskrift.fi, men framför allt de finlandssvenska tidskrifterna.Läs mera »
75755_t.jpg

Kolla vad jag läser- vem är jag?

Vem gömmer sig bakom tidskrifterna? Kolla in filmklippen och ta reda på vilka tidskrifter som är populära bland sju finlandssvenska profiler.Läs mera »