Testa en tidskrift

06.04.2021 kl. 12:08

Är du nyfiken på tidskrifter? Kampanjen Testa en tidskrift pågår denna vecka, den 12–18 april och erbjuder dig möjligheten att beställa ett provexemplar av en finlandssvensk tidskrift.

I år är 47 tidskrifter med i kampanjen för att lyfta fram och synliggöra det breda utbudet tidskrifter som görs på svenska i Finland. Utvidga dina läsupplevelser och #testaentidskrift. Tillsammans bidrar vi till en mångsidig läskultur på svenska i Finland.

Testa en tidskrift här.

 

Hur går det till?

Kolla listan och välj en tidskrift som intresserar dig av de som ännu har tillgängliga provexemplar. Fyll i ditt namn och din adress. Då kampanjen är slut postas tidskriften till adressen du uppgett.

OBS! Du kan endast beställa tidskriften till en adress i Finland.

Vad används dina personuppgifter till?

Uppgifterna du uppger i formuläret behandlas av Förbundsarenans personal och den tidskrift du beställt provexemplar av. Uppgifterna används för att skicka dig ett provexemplar av tidskriften samt eventuellt för ett marknadsföringsutskick gällande tidskriften. Uppgifterna sparas under tiden för kampanjen och för uppföljning men raderas sedan.

Kampanjen genomförs av Förbundsarenan som upprätthåller Tidskrift.fi och koordinerar verksamheten för de finlandssvenska tidskrifterna med understöd från Konstsamfundet.